dissabte, 22 de juny del 2013

Exposició del Taller de Recerca 2012-2013



El dia 19 de juny es va fer l’exposició final del Taller de Recerca. Hi havia força pares, mares i companys, a més de professors i professores de l’institut.  El Sr. Director ens va fer un gran discurs abans que comencés l’exposició.

La sala on es va fer estava distribuïda en diferents espais. En unes taules hi havia els instruments fabricats amb canyes, al costat s’hi mostrava un ortofotograma del curs del riu Francolí amb la informació toponímica de tots els pobles que hi ha a prop de la seva riba. També s’hi podien veure algunes fotos fetes durant les activitats del Taller d’aquest curs on hi sortíem treballant, els materials que vam fer servir per a l’estudi dels invertebrats aquàtics i les memòries sobre la feina feta.

A mitja exposició vam mirar un vídeo sobre l’excursió al riu Francolí i sobre com vam treballar aquell 24 d’abril.Tots ens ho vam passar molt bé mirant-lo.

L’exposició estava molt ben organitzada i considero que va ser molt bonica. Mares, pares, alumnes i professorat vam intercanviar idees i vam parlar sobre el treball fet. Crec que parlo en nom de tots els que hi vam ser quan dic que vam gaudir observant  l’exposició.


                                                                                                   Lluna Fabregat